Pieter Sturrus

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut en tot vakfotograaf, ben ik sinds 1988 werkzaam in het ICT-werkveld. In 1998 behaalde ik mijn post HBO-opleiding Bedrijfskunde aan het IBO. Vanaf dat moment begeef ik mij steeds meer op het snijvlak van mensen, processen en ICT. Ik heb diverse lijnfuncties bekleed. Van beginnend teamleider tot zelfstandig unitdirecteur. Deze functies heb ik regelmatig afgewisseld met projectmanagement- en adviesopdrachten. In beide rollen voel ik me goed thuis en weet ik resultaten te boeken. Een greep uit de door mij succesvol uitgevoerde opdrachten; tijdige sanering van merken en contracten/ de invoering van een balanced score card methodiek/ een substantiele prestatieverbetering in hardwareonderhoud bij Getronics/ de tijdige betaling van subsidies na de wijziging van het Europese landbouwbeleid en het opzetten van een concept van dienstverlening voor de MKB-doelgroep bij de aanleg van commerciële glasvezelnetwerken

Aandachtsgebieden

- Projectmanagement
- Interimmanagement
- Organisatieadvies

Over Pieter

Door een pragmatisch en energiek optreden, in combinatie met een structurele aanpak en een sterk analytisch vermogen, maak ik mij problematiek en vraagstukken snel eigen.
Naast mijn werk binnen de CT Groep ben ik professioneel bezig met fotografie. Kijk eens op www.foto-creations-beilen.nl. Ik besteed verder graag mijn tijd aan gezin, kleinkind, muziek (maken, schrijven en luisteren), tuinieren en lezen.
U bevindt zich hier: Home Over ons Onze mensen Pieter Sturrus