Team CT: een hechte en lerende groep!

Maandag 19 december hebben we met elkaar weer een inspirerende teamdag beleefd. Als rechtgeaarde 'netwerkclub' die werkt aan haar eigen kwaliteit, is en blijft het noodzakelijk om elkaar op gezette tijden te ontmoeten.
Ook dit keer is weer gebleken hoe waardevol deze ontmoetingen zijn. Als je, zoals dat bij ons het geval is, veel individueel bij de klant aan het werk bent, moet je 'extra' tijd en energie steken in het groeps(leer)proces. Dat doen we dan ook. In 2017 gaan we daar met veel energie mee door in de vorm van maandelijkse intervisiebijeenkomsten, maatwerktrainingen en inspiratiesessies. De afspraken hierover zijn alweer gemaakt. Ons credo is en blijft: ontwikkelen door doen!

Dat alles doen we op basis van onze visie op sterke teams en ontwikkeling daarvan. Die visie leidt ons als groep in ontwikkeling evenals natuurlijk ook bij de klanten die we mogen helpen in hun ontwikkeling. Om zicht te krijgen op onze visie: klik hieronder op 'Bekijk de diavoorstelling'. Tip daarbij: zet het geluid aan.

We bedanken al onze klanten voor de vele opdrachten die we afgelopen jaar weer mochten uitvoeren. Veel verschillende opdrachten in meerdere branches: zorg, overheid, mkb, bank- en verzekeringswezen. We gaan met veel energie het nieuwe jaar in!

U bevindt zich hier: Home Nieuws Team CT: een hechte en lerende groep!