Marianne van Dommelen

Na afronding van mijn studie Arbeids- Organisatie en Personeelspsychologie heb ik een aantal jaren gewerkt als selectiepsycholoog. Daarna heb ik de overstap naar het projectmanagementwerkveld gemaakt. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de CT Groep. Afgelopen jaren heb ik mij als project-, product- en implementatiemanager bezig gehouden met een scala aan opdrachten, van productontwikkeline tot functionele en technische implementaties. Daarnaast ben ik inzetbaar als trainer. Ik heb opdrachten uitgevoerd bij de overheid en binnen het financiële domein.

Aandachtsgebieden

- Projectmanagement
- Interimmanagement
- Trainen 

Over Marianne

Ik ben een stuwende kracht achter veranderingen. Mijn manier van werken kenmerkt zich door inhoudelijke scherpte, het creëren van draagvlak en een resultaatgerichte insteek. Hierdoor ben ik goed op mijn plek in situaties waarin veranderingen gewenst zijn, nieuwe processen doorgevoerd worden en een hoge mate van organisatiesensitiviteit gevraagd wordt. 

Naast mijn werk ben ik regelmatig op de dansvloer (Latin American en Ballroom) te vinden. Daarnaast heeft het bakken van allerlei zoetigheden voor mij een ontspannende werking.
U bevindt zich hier: Home Over ons Onze mensen Marianne van Dommelen