Professionaliseren in het MKB

Inmiddels mogen we veel MKB-bedrijven helpen in hun streven naar verdere professionalisering van hun organisatie. Zo helpen wij o.a. bij het vorm geven aan visie en strategie en implementeren daarvan. En bij het effectiever laten functioneren van teams en individuen. Daarvoor zetten we telkens op maat gesneden programma’s op, passend bij de betreffende groep en passend bij het specifieke vraagstuk voor die groep. Daar hoort in sommige gevallen ook bij dat we de kwaliteit van de mensen daarbij in kaart brengen. Daarvoor hebben we een eigen tool ontwikkeld: Aspira. Onderdeel van dat traject is ook het uitvoeren van assessments. Wat we ook doen is helpen bij het (her)invoeren van een functionerings- en beoordelingsmethodiek. We nemen hierin zowel de instrumentele kant mee als het opleiden van leidinggevenden om de functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Uit de vele positieve reacties die we van onze opdrachtgevers krijgen, mogen we opmaken dat de CT Groep en het MKB uitstekend bij elkaar passen: ‘ontwikkelen door doen’.

Kortom: Ook in het MKB helpen we mensen graag verder! Voor referenties kunt u contact opnemen met Kees Veenstra of Arjen Jansen.

 

U bevindt zich hier: Home Projecten Professionaliseren in het MKB